♡ Jooga tuntimme♡


Olen aina toivonut että ihmiset oppivat hyväksymään itsensä sellaisina kuin he ovat. Ainutlaatuisina yksilöinä. Tavoitteenani on jakaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia, kunnioittaen jokaista yksilönä. Opetustyylini on jokaisen fyysisiä ominaisuuksia kunnioittava, eli "Me kaikki olemme ainutlaatuisia". Toivon, että tunneillani löydät itsestäsi sen voiman ja hyvyyden mitä sinulla on. Luodaan yhdessä Joogasta matka, matka joka kasvattaa meitä molempia. Joogaohjaajana haluan auttaa sinua pysähtymään ja olemaan armollinen itsellesi. Joogatunneillani tavoitellaan enimmäkseen sitä ettei tavoiteltaisi ollenkaan. Tämä paradoksi nojaa klassisen joogan teksteihin mielen tyynnyttämisestä. Harjoituksesta pyritään jättämään pois suorittaminen ja vertailu eli väkivalta itseä kohtaan., tasapaino, kannattelu, rakkaus ja ilo löytyvät sinusta sisältäsi, ja sitä kanavaa vahvistamme. 

♡ Jooga


Hatha jooga

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Se on myös monen nykyaikaisen joogalajin perusta. Lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä eli asanoista. Tunneilla toistuvat usein samat asanat, joten liikkeet ja asennot tulevat sinulle hiljalleen tutuiksi.

Lempeässä hathajoogassa hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha kehittyvät. Harjoittelun myötä opit kuuntelemaan omaa kehoasi paremmin. Tunnilla tehdään harjoitteita lempeästi omaan tahtiin.

Kenelle sopii?

Lempeä hathajooga sopii kaikille! Tunti soveltuu hyvin sinulle, joka tutustut joogaan ensimmäistä kertaa, mutta se on hyvää perusharjoittelua myös aiemmin jooganneille.

Miten osallistun?

Lempeään hathajoogaan voit osallistua viikoittaisilla ryhmäliikuntatunneilla.

Halutessasi voit ottaa mukaasi oman joogamaton, tai voit käyttää paikan päältä saatavaa jumppamattoa.

Maton lisäksi tarvitset joustavat ja lämpimät vaatteet. Tunnilla ollaan ilman kenkiä. 

 Yksityistunti - hemmottele itseä, ystäviä tai työporukkaa.

Ohjaan jmyös joogaa, sekä muita kehon- ja mielenhuollollisia tunteja yrityksille, yrityksen tiloissa sekä yksityisille omassa kotissa tai kotiin kuljetettuna. Kerää oma porukka ja tilaa minut ohjaamaan joogatunti kotiisi, työpaikallesi tai vaikka lähimetsääsi. Joogan yksityistunti on myös hyvä tapa tarkistaa omaa asanatekniikkaa, saada vinkkejä kotiharjoitukseen (tai sen aloittamiseen) ja syventää omaa harjoitusta.

 

Missä ja milloin .

Täällä hetkellä ohjaan säännöllisiä viikkotunteja Forssan Paavlon palvelutalolla tiistaisin klo. 17.30-19.00 (joogatunnit ovat täällä hetkellä tauolla)