Ryhmille

Sydäntietoisuus-hoitoilta
pienryhmässä
Torstaina 9.9. klo 17.00-19.00

Illan aikana saat vinkkejä siitä, miten pääset käsiksi sitä valtavaa potentiaalia mitä kannat sisälläsi. Tämä sisäinen voimamme auttaa meitä parhaalla mahdollisella tavalla päästämään irti mm. peloista, surusta tai mielen luomista harhakuvista. Löydät enemmän ymmärrystä ja myötätuntoa itseäsi, sekä muita ihmisiä kohtaan. Sisäinen valo ja rauha vahvistuu ja turha stressi hälvenee. Kaikki vastaukset löydät loppujen lopuksi sisältä Käsittelemme myös syvällisesti kokonaisvaltaisen paranemisen teemaa sekä oman henkilökohtaisen voiman lunastamista ja ylläpitämistä.

Hoito tapahtuu rentoutuneena syvässä meditatiivisessa tilassa, nautimme energiahoidosta ryhmässä ja jokaista hoidetaan myös yksilöllisesti samanaikaisesti. tilaan laskeutuminen tapahtuu sanallisen ohjauksen sekä rauhoittavan musiikin avulla.

Hoito kestää useimmilla vielä pitkään illan jälkeen.

hinta: 33€

(saat maksuohjeet ilmoittautumisen jälkeen)

Olet rakkaudellisesti tervetullut

Viivika

Osoite:Koivumäentie 56, forssa

Kvanttihypnoosimatka pienryhmälle

23.9.2021 klo.17.00-19.00

hinta 33 €/hlö, noin 2h.

Pidän ryhmille kvanttihypnoosimatkoja, joissa huomio käännetään sisäänpäin ja pyydetään ohjausta sisäiseltä viisaudelta. tilaisuuksissa kuuntelemme sisäistä opastamme ja antaudumme rakkauden ohjaukselle.

Tällöin voimme eheytyä ja löytää todellisen olemuksemme. Tilaisuudet ovat hoitavia, ja jo ennen niitä, ja niiden jälkeenkin, voi nousta pintaan erilaisia kehollisia tuntemuksia, emootioita, unia, unettomuutta.

Nämä ovat luonnollinen osa prosessia, eikä niistä tarvitse huolestua.

Näissä tilaisuuksissa kvanttihypnoosi tapahtuu makuultaan joogamatolla maaten. pukeutuu miellyttäviin, rentoihin vaatteisiin. Ota mukaasi myös vesipullo.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Osoite: Koivumäentie 56, forssa