Sinä olet rakkauden valo...

Mihin energiahoito auttaa?

Energiahoito vaikuttaa myös hermojärjestelmän kautta, ja tämän vuoksi sen vaikutus hyvin kokonaisvaltainen. Käytännössä tämä tarkoittaa että hoidoilla saadaan tehokkaita tuloksia hyvin monenlaisissa vaivoissa.

Yleensä ajatellaan että tiettyyn vaivaan tarvitaan juuri tietty hoito. Tämä on totta länsimaisessa lääketieteessä missä hoidetaan yleensä oiretta eikä vaivan syytä, jota ei yleensä tiedetä. Energiahoidossa sen sijaan ei hoideta pelkästään oiretta, vaan hoidon vaikutuksesta koko kehon terveys ja elinvoima lisääntyy. Kun keho saadaan toimimaan tehokkaammin ja se siirtyy sairastuttavasta kroonisesta stressitilasta paranemistilaan, mikä tahansa oire voi hävitä.

Lähes kaikki krooniset ongelmat johtuvat osaksi tai kokonaan kehon kroonisesta stressitilasta. Vaiva voi olla kipu tai masennus, suklaan himo tai munuaisten vajaatoiminta. Energiahoidot auttavat yleensä juuri silloin, kun länsimainen lääketiede ei siihen pysty. Näissä tapauksissa ongelma on yleensä krooninen stressitila tai oire on hermostoperäinen, eikä tuolloin lääketieteen kokeissa välttämättä löydy mitään. Näissä tapauksissa potilaalle saatetaan sanoa että hän "vain kuvittelee ongelmansa", vaikka kyseessä on todellinen kehon häiriötila.

Sisäinen valo energiahoito

Välitän olemukseni ja korkeamman sydämen kautta virtaava korkeavärähteistä valoa, eli taajuutta mikä sisältää informaatiota ja Universaali rakkautta. Olemme kaikki pohjimmiltaan samaa tietoisuutta, rakkautta ja valo. Istunnossa voi solumuistista purkautua tunne- ja muistijälkiä, mikä voi tuntua erillisinä kehotuntemuksina. Hoidon päämäärä on yhdistää sinut sisäisen valosi, sydäntietoisuutesi kanssa. Sisäisen valon kokemus on voimakas sisäinen transformaatio. Valo vahvistaa hoidettavan energiarakenteita ja sydäntietoisuutta. Parantuminen alkaa sisältäsi, eli sisäisen valon ja voiman aktivointi, palautta meidät tasapainoon ja auttaa löytämään vastauksen kysymykselle: "Kuka minä olen?" 

Quantum-touch energiahoito

Quantum-Touch® on suomeksi kvanttikosketus. Kvanttikosketushoito aktivoi kehon luonnollista paranemisjärjestelmää. Kvanttikosketushoito perustuu värähtelytaajuuden kohottamiseen hoidettavassa kohdassa, jolloin kehon omalla paranemisjärjestelmällä on mahdollisuus aktivoitua. Tehokkaimmillaan kvanttihoito on paikallisten fyysisten ongelmien hoidossa, kuten kuten skolioosin jäätyneen olkapään niska- ja selkäkipujen lihasjännityksen, tulehdusten ja urheiluvammojen hoidossa. Myös stressi, krooninen kipu ja nivelvaivat, jalkapöydän ja polven virheasennot ovat autettavissa Quantum Touch hoidolla.

Sisäinen valo energiahoidon jälkeen ja detox

Sisäinen valo energiaistunto aktivoi sisäisen transformaation nopeutetun prosessin. Prosessi vie sinut läpi voimakkaan elämänuudistuksen, joka ensin hajottaa syvät vääristymät saavuttaakseen merkittäviä muutoksia. Tämä on voimakas puhdistusprosessi, jota kutsutaan usein nimellä Detox. Detox on jokaiselle erilainen. Joillekin detox on nopea ja tulee helposti. Monille asiat voivat pahentua ennen kuin ne paranevat. Detox voi viedä sinut läpi useita fyysisten, emotionaalisten ja taloudellisten puhdistusten vaiheita. Koska se, mikä ei palvele sinua, putoaa pois. 
 Detox on pohjimmiltaan vanhojen ohjelmien, paradigmien, perherakenteiden, uskomusten, suhteiden jotka eivät enää palvele meidät, poistuminen. Eli kaikki mitkä eivät ole linjassa ydinolemuksesi, Alkulähteen kanssa poistu. Se on olemuksesi puhdistaminen.

Detox on prosessi, jolla vapautetaan vääristymät, jotka ovat pitäneet sinut sorrettuina. Detoxia tulee juhlia merkkinä matkallasi kohti totuuden mukaista elämää.

 Detox on luonnollinen prosessi.

Se liittyy henkesi heräämiseen ja nousemiseen korkeammille ja korkeammille tasoille. Se valmistautuu tähän poistamalla kaikki roskat, jotka olet kerännyt elämäsi aikana, menneiden elämien aikana ja sukulinjasta.